Tag: lgbti

galaja e bamirësisë për komunitetin Lgbti+ 2024

Prej vitit 2015, kemi arritur të bëjmë bashkë miq e dashamirës së qendrës sonë, aktivistë, figura publike, artistë dhe politikanë rreth kauzës së barazisë për komunitetin LGBTI+ në Shqipëri, i cili ende sot vijon të përballet me mjedise armiqësore dhe jo-pranuese në të gjithë sferat e jetës publike.

Read More »
Scroll to Top