Tag: lgbt

Streha’s Charity Gala – Reserve your ticket now!

Streha’s Charity Gala Night returns! Support us Since 2015, Streha has been hosting a gala to raise much needed funds for our dynamic work, as well as demonstrating support and love for LGBTQ+ people in Albania. There are various options for donating to the Gala event, including purchasing a ticket for online and in-person attendance,

Read More »

Në Tiranë jetojmë mes ngjyrash

Sot, në ambjentet e qendrës kulturore “Argonaut Art Factory”, ‘’Streha” LGBT organizoi aktivitetin “Në Tiranë jetojmë mes ngjyrash”. Ky aktivitet kishte për qëllim prezantimin e shkurtër të bashkëpunimit që ‘’Streha’’ LGBT ka me Bashkinë Tiranë dhe shërbimet që ofrojnë me mbështetjen e Bashkisë Tiranë. ‘’Streha’’ LGBT, si qendra e parë dhe e vetme rezidenciale që

Read More »
Scroll to Top