Rikthehet mbrëmja Gala e Strehës

Streha organizon këtë mbrëmje për të mundësuar vijimin e punës së saj kuptimplotë në mbështetjen e të rinjve LGBTI+, që janë të ekspozuar ndaj të dhunës dhe diskriminimit.