Bashkë!

Asgjë nuk mund të më ndalojë, asgjë nuk mund të më lëndojë.

Muajt e fundit kanë qenë muaj guximi, dashurie, ringritjeje, rimëkëmbjeje dhe mbështetjeje pavarësisht vështirësive të mbartura nga pandemia.

Edhe pse vijojnë të jetojnë në një realitet ende jo-pranues dhe shpeshherë armiqësor, sërish qindra pjesëtarë të komunitetit LGBTI+ arritën të bëhen bashkë në përpjekjen për krijimin e një shoqërie më të mirë dhe gjithëpërfshirëse.

U bënë zëri i të gjithë atyre që e kanë ende të vështirë te flasin, duke treguar dhe një herë se në qendër të kauzës së LGBTI+ për njohje e barazi, qëndron solidariteti, dashuria dhe empatia. Kur të gjithë të jemi bashkë, askush më nuk do të ketë më frikë të jetë vetja! #Together

Kjo video u realizua me mbështetjen e Këshillit të Evropës dhe Bashkimit Evropian.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top