Category: LGBTI Hub

galaja e bamirësisë për komunitetin Lgbti+ 2024

Prej vitit 2015, kemi arritur të bëjmë bashkë miq e dashamirës së qendrës sonë, aktivistë, figura publike, artistë dhe politikanë rreth kauzës së barazisë për komunitetin LGBTI+ në Shqipëri, i cili ende sot vijon të përballet me mjedise armiqësore dhe jo-pranuese në të gjithë sferat e jetës publike.

Read More »

STREHA is awarded with the 2022 Human Rights Prize by CNCDH

“We were very sensitive to the quality of the project, which is very well constructed and supported by two associations whose professionalism and presence in the country are well established. The price wanted to reward a project that aims to meet the basic needs of LGBTQI people in Albania by remedying the shortcomings of public

Read More »
Scroll to Top